JOBBMARKED
<- TILBAKE TIL FORSIDEN
torsdag, den 17. november 2011

Rådgiver

Østfold teater har en fast ledig stilling som rådgiver med arbeidsoppgaver innen økonomi og administrasjon.

Østfold Teater er en fylkeskommunal virksomhet og er et produserende prosjektteater. Teateret presentere forestillinger både for barn og unge gjennom Den kulturelle skolesekken og for kulturhusene i fylket. Stillingen som rådgiver er plassert i felles stab med teatersjef og produksjonsleder. Østfold Teater er samlokalisert med Østfold fylkesbibliotek og Østfold Kulturproduksjon og en samorganisering av disse tre er under utredning. Arbeidet som rådgiver for Østfold Teater vil innebære utstrakt samarbeid med de andre virksomhetene og stillingen kan inngå i en framtidig felles stab.

Ansvar og oppgaver
Rådgiver skal arbeide både selvstendig og i team. Arbeidet vil bestå av budsjettplanlegging både for drift og prosjekter, oppfølging av regnskap, rapportering til stat og fylkeskommune, søknadsskriving, arkiv og personal. Oppgavene vil også bestå av håndtering av offentlige dokumenter og brev, fakturaer, lønnsbilag og reiseregninger.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi søker en samfunnsorientert person med kunnskap om politiske prosesser, budsjettarbeid og erfaring fra arbeid i det offentlige. Det er et krav i stillingen å ha 3-årig relevant høyere utdanning. Vedkommende må ha god kunnskap i bruk av IT-systemer og kunne formulere seg godt skriftlig og muntlig. Erfaring fra arbeid i kulturlivet og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søknadsfrist: 1.desember 2011

Østfold fylkeskommunes elektroniske søknadsskjema skal benyttes: elektroniske søknadsskjema - ID 887.

Egen søknad og CV kan sendes i tillegg. Vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen:
Leder av Østfold Teater, Ida Frederiksen, tlf 93410180, eller fylkeskultursjef Bjørn Edvardsen, tlf 95762239.Denne artikkelen har ingen kommentarer ennå.

Kommentar:
Tips: Husk at korte innlegg har større sjanse for å bli lest.
Redaksjonen forbeholder seg retten til å slette anonyme innlegg og uforholdsmessig lange tekster. Anbefalt lengde: En A4-side, 400 ord eller maks 2800 tegn uten mellomrom.
Ditt fulle navn:
Dette feltet må fylles ut.
Ditt epostadresse:
Dette feltet må fylles ut. Epostadressen du oppgir vises kun for redaksjonen.