JOBBMARKED
<- TILBAKE TIL FORSIDEN
torsdag, den 24. november 2011

Prosjektleder og markedskonsulenter

MEDIUM

På grunn av økende aktivitet søker vi en prosjektleder i nyopprettet stilling og to markedskonsulenter, hvorav den ene har hovedansvar for eventer, den andre for salg og markedsføring av våre forestillinger. Dansens Hus er en pulserende scene for dansekunst, og programmerer ledende kompanier fra inn-og utland. En jobb hos oss er en jobb på et felt som er i rivende utvikling, med mange muligheter og utfordringer.

Markedskonsulent 1
Vi søker en person som i tillegg til å være med i strategisk planlegging rundt salg og markedsføring av våre aktiviteter, skal ha som hovedansvarsområde eventer og samarbeid med næringslivet. Vi er en attraktiv arena for ulike typer arrangementer, og din jobb blir å selge inn Dansens Hus som event- og arrangementsarena for eksterne aktører, og legge til rette for at arrangementene blir avviklet på en god måte.

Dansens Hus ønsker å utvikle et tettere samarbeid med næringslivet, og du vil få et særlig ansvar for framdrift og utvikling i dette arbeidet.

Erfaring fra salg og markedsføring, innsalg og avvikling av eventer og relevant utdanning er ønskelig.

Markedskonsulent 2
Vi søker en person som skal delta aktivt i salg og markedsføring av våre forestillinger, med eget, selvstendig ansvar for deler av dette arbeidet. Du skal også ha et spesielt ansvar for sosiale medier, og oppfølging av kontakter og grupper. Vi søker en person med relevant utdanning og erfaring fra salg og markedsføring, gjerne av kunst og kultur. Erfaring og interesse for kommunikasjon via digitale medier er også en fordel.

Begge stillingene rapporterer til kommunikasjonssjefen.

Prosjektleder
Som prosjektleder i Dansens Hus vil du få ansvar for planlegging og gjennomføring av forestillinger og øvrige arrangementer. Du vil også være kontaktperson for gjestende kompanier og må derfor kunne samarbeide tett med kompanienes prosjekt- og produksjonsledelse. Du bør ha relevant utdanning og erfaring, gode samarbeidsevner, stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Stillingen krever også nøyaktighet, kreativitet og fleksibilitet og du må kunne arbeide med mange baller i luften samtidig.

Stillingen rapporterer til produksjonsteknisk sjef.

For alle stillingene er det en fordel med interesse for og kjennskap til nasjonale og internasjonale dansemiljøer.

For mer informasjon kontakt:
Kommunikasjonssjef Erik Årsland: erik@dansenshus.com, tlf. 41 64 63 51
Produksjonsteknisk sjef Ketil Akerø, ketil@dansenshus.com, tlf. 91 18 29 10

Søknad sendes innen 11. desember til info@dansenshus.comDenne artikkelen har ingen kommentarer ennå.

Kommentar:
Tips: Husk at korte innlegg har større sjanse for å bli lest.
Redaksjonen forbeholder seg retten til å slette anonyme innlegg og uforholdsmessig lange tekster. Anbefalt lengde: En A4-side, 400 ord eller maks 2800 tegn uten mellomrom.
Ditt fulle navn:
Dette feltet må fylles ut.
Ditt epostadresse:
Dette feltet må fylles ut. Epostadressen du oppgir vises kun for redaksjonen.