KURS OG SEMINARER
<- TILBAKE TIL FORSIDEN
tirsdag, den 1. november 2011

Hva er egentlig dramatikk for barn og unge?

Et to dages seminar med verksted i samarbeid med Propellen Teater og Norsk skuespillersenter 5.-6. november 2011.

Et heldags seminar og en dag for verksteder. Propellen Teater er ansvarlig for arrangementet i samarbeid med om dramatikk for barn og unge + 6 praktiske laboratorier (TRONDHEIM) Norsk Skuespillersenter.

Seminaret vil gjennom innledninger, paneldebatt, forestillinger og diskusjoner undersøker hva det vil si å skrive tekster og utvikle forestillinger for barn og unge. Finnes det i det hele tatt en egen dramatikk for barn og unge? Og hvorfor slås disse to kategoriene så ofte sammen?

Seminardelen er konsentrert på lørdag. Verkstedene går av stabelen søndag. Da vil det arrangeres 5-6 verksteder på ulike steder i Trondheim. Disse skal fungere som rugekasser for forestillingsprosjekter rettet mot barn og unge. Deltagerne kommer fra hele landet og verkstedet er annonsert gjennom Propellens blog og om dramatikk for barn og unge + 6 praktiske laboratorier (TRONDHEIM) skuespillersenterets hjemmesider.Denne artikkelen har ingen kommentarer ennå.

Kommentar:
Tips: Husk at korte innlegg har større sjanse for å bli lest.
Redaksjonen forbeholder seg retten til å slette anonyme innlegg og uforholdsmessig lange tekster. Anbefalt lengde: En A4-side, 400 ord eller maks 2800 tegn uten mellomrom.
Ditt fulle navn:
Dette feltet må fylles ut.
Ditt epostadresse:
Dette feltet må fylles ut. Epostadressen du oppgir vises kun for redaksjonen.